The Humming Bear Cappuccino

499,95 DKK

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 59720341 Kategori: Tags: , , , , , , , Brand:

Beskrivelse

Moonie har skabt et sikkert, funktionelt og frem for alt effektivt produkt. Moonie bamserne indeholder en elektronisk mekanisme, der udsender 5 typer hvide og lyserøde brummelyde.
Resultater af forskning viser at hvide og lyserøde lyde fremmer og garanterer en længere og rolig søvn hos børn – derfor kan en Moonie bamse blive dit barns nye bedste ven!

Med de bummende lyde og blide lys, kan bamsen hjælpe dit barn med at falde til ro og føle tryghed når det skal sove, spise eller skiftes.

Naturlige lyde

Alle lydene i Moonie-bamserne er naturlige ‘pink noise’ optagelser og ikke computergenereret.
Lydene er naturlige optagelser af: lyden indefra mors mave/hjertelyd, vind, regn, havets bølger og en beroligende vuggevise.

Hjertelyden er en ægte optagelse af den beroligende lyd indefra mors mave. Havet bølger er lyden fra Østersøen og lyden fra skovstrømmen er optaget i Tatra bjergene.

Smart Cry Detector

Når bamsen tændes er den aktiv i 60 minutter, hvorefter den slår over på Smart Cry Detector, hvilket er en intelligent gråd-sensor, som aktiveres automatisk når barnet begynder at græde.

Kan også bruges som natlampe uden lyd

Bamserne kan også bruges som natlampe, da de er udstyret med lys i maven.
Lyset kan indstilles i 5 forskellige styrker i et naturligt, varmt LED-lys, som ikke gør bamsen varm og er derfor sikker at have stående på natbordet eller liggende i sengen hele natten.
Lyset kan også tændes, uden at lyden er tændt – hvilket gør at børn som ofte får mareridt og er bange for mørket, kan få glæde af den som en natlampe.

Alle bamserne er lavet af GOTS-certificeret økologisk bomuld og har indbygget batteri, som oplades vha. USB.